Maak een toffe dansclip

Kaliber Kunstenschool

Terug naar het overzicht van aanbod

Omschrijving

Maak een wervelende dansclip met je leerlingen tijdens deze workshop! De muziek van deze dansclip is ontworpen door leerlingen uit groep 6, dus precies passend bij de belevingswereld van jullie leerlingen.

In de eerste les ga je als leerkracht samen met de leerlingen oriƫnteren op verschillende aspecten van jezelf presenteren, dit aan de hand van de bijbehorende lesbrief. Tijdens de tweede les komt Tessa of Mark van Tessa Totaaltheater bij jullie in de klas. Na een korte terugblik op les 1 gaan de leerlingen aan de slag met het leren van de regie, het ontwerpen van een eigen dansstuk en de vervaardiging van de dansclip! Een toffe manier om vaste regiecomponenten af te wisselen met eigen creativiteit van de leerlingen.

Klik hier voor de lesbrief.

Doelgroep Groep 5, Groep 6,
Ervaringsvorm actief
Discipline Muziek
Locatie bij jullie op school
Duur 60 minuten
Max. aantal deelnemers 30 leerlingen
Kosten
  • Per 30 leerlingen zijn de kosten € 0,00
Periode of data gehele schooljaar
Begeleidend materiaal
Aansluiting bij leergebied
Aansluiting bij kerndoel
Leerlijn
Vakoverstijgende mogelijkheden
Bijzonderheden deze workshop geeft Tessa Totaaltheater graag in een klaslokaal met de stoelen en tafels aan de kant geschoven.

Vragen over dit aanbod?

Voor verdere informatie over dit aanbod kun je contact opnemen met Daniƫlle Borger (Danielle.Borger@kaliberkunstenschool.nl/educatie@kaliberkunstenschool.nl)