Stadstheater De Bond

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Stadstheater De Bond is de culturele voorziening in de omgeving van Oldenzaal. Een ontmoetingsplek voor cultuur scheppend en cultuur minnend Oldenzaal en omstreken. Een theateravond kan bij ons al beginnen met een heerlijk diner of uitgebreid buffet. Kies hierna uit een breed scala aan lokale en nationale theatervoorstellingen zowel in het Twents, Nederlands als Vlaams. Ook bieden we ook voor de jonge theaterbezoekers een mooi programma aan op een aantal zondagmiddagen in het seizoen. Bekijk hier het complete aanbod. Naast theater draaien er ook zo’n 45 films per seizoen speciaal geselecteerd door het Filmhuis Oldenzaal, waaronder een viertal jeugdfilms. De Bond beleef je!

Scholen: 50% korting op de zaalhuur 

De Gelderman Stichting en Stadstheater De Bond hebben gezamenlijk een fonds opgericht ter algemene stimulering van de lokale cultuur in Oldenzaal en directe omgeving (Beuningen, Rossum en De Lutte), met een accent op de schoolgaande jeugd. Voor een bijdrage uit dit fonds komen basis- en middelbare scholen en amateurgezelschappen in aanmerking.

Scholen uit Oldenzaal en directe omgeving (Beuningen, Rossum en De Lutte) betalen vanaf 1 mei 2008 half geld voor de huur van Stadstheater De Bond. Scholen kunnen een aanvraag indienen voor een bijdrage in de huurkosten.

De intensiviteit en de omvang van de voorstellingen vragen vaak veel manuren techniek. Deze kosten worden wel doorberekend aan de scholen, maar tegen een ‘cultureel tarief’.

Klik hier voor de lesbrief betreffende een theaterbezoek aan Stadstheater De Bond.

Contactpersoon Marjo de Rooij
E-mail contactpersoon mdrooij@stadstheaterdebond.nl

NADERE INFORMATIE

website: www.stadstheaterdebond.nl

e-mail: info@stadstheaterdebond.nl