PALTIVAL! EEN VROLIJK FESTIVAL VOOR KINDEREN

22-06-2017

Er is een nieuw festival in Oldenzaal: Het Paltival!
Het is een vrolijk festival speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar dat bomvol zit met (theater)voorstellingen, muziek, workshops, verkleden, zingen, dansen, eten en nog veel meer.
Op het afgesloten festivalterrein in de Palthetuin valt van alles te ontdekken. Kunst, cultuur en historie ontmoeten elkaar op een bijzonder sfeervol festival voor de allerkleinsten.
Het thema dit jaar is: Ridders en kastelen.
Het festival vindt plaats op 8 juli 2017 van 12.00 tot 17.00 uur.

Klik hier voor meer informatie.

Het Paltival wordt georganiseerd vanuit een samenwerking tussen de volgende organisaties: Joliens Theaterhuis, Museum het Palthe Huis, Theater de Bond, Kaliber Kunstenschool, Bibliotheek Oldenzaal, CircusTheaterBureau Demiori, CEPPO en de Cultuurmakelaar.

CEPPO is betrokken bij het festival voor het maken van een verbinding van binnenschoolse cultuureducatie naar buitenschoolse cultuurparticipatie.
Hiertoe worden liedjes ingestudeerd met kinderen op verschillende scholen, welke bij de opening van het festival door een samengesteld koor van deze kinderen zal worden gezongen.

Ook deed een Paltival-prinses vele Oldenzaalse scholen aan in haar koets om aandacht te vragen voor het festival, de ingestudeerde liedjes te zingen en de kinderen te stimuleren mee te doen aan het openingskoor op 8 juli.