Kuuk'n concert

Kaliber Kunstenschool

Terug naar het overzicht van aanbod

Omschrijving

Een vrolijk meedoeconcert voor en door leerlingen van groep 1 en/of 2 in samenwerking met een lokale muziekvereniging. In twee workshops worden verschillende liedjes en muzikale activiteiten in de klas ingestudeerd onder begeleiding van een docent van Kaliber. De groepsleerkracht herhaalt met behulp van lesbrieven het aangeleerde. Tijdens de uitvoering begeleidt een (jeugd)orkest van de muziekvereniging de leerlingen.
Doelgroep Groep 1, Groep 2,
Ervaringsvorm
Discipline Muziek
Locatie bij jullie op school
Duur twee lessen van 45 min + een uitvoering van ongeveer 30 min
Max. aantal deelnemers 30 leerlingen
Kosten
  • Per 30 leerlingen zijn de kosten € 492,50
Periode of data gehele schooljaar
Begeleidend materiaal
Aansluiting bij leergebied
Aansluiting bij kerndoel 54, 55, 56
Leerlijn Allemaal een wereldburger
Vakoverstijgende mogelijkheden
Bijzonderheden Kaliber ondersteunt u bij het leggen van de verbinding tussen uw school en een muziekvereniging, helpt de leerkrachten bij het instuderen van het materiaal, begeleidt de school en muziekvereniging naar het concert en verzorgt de presentatie (eventueel in samenwerking met de dirigent, een leerkracht of directeur) van de uitvoering. De leerlingen werken in dit project aan samenwerken, presenteren, werken en zelfvertrouwen.

Vragen over dit aanbod?

Voor verdere informatie over dit aanbod kun je contact opnemen met Daniƫlle Borger (Danielle.Borger@kaliberkunstenschool.nl/educatie@kaliberkunstenschool.nl)