JOS maakt theater

Terug naar het overzicht

Omschrijving

JOS maakt theater – Jos Brummelhuis

Op 8-jarige leeftijd ben ik (Jos Brummelhuis) toneel gaan spelen bij kindertoneelgroep Toneel Op Stelten (TOS) in Almelo. Nu, ruim 40 jaar later, ben ik als professioneel theatermaker werkzaam in zowel de onderwijs- en cultuursector als in het bedrijfsleven, met allerlei vormen van theater.

Met ruime ervaring als leerkracht en directeur in het basisonderwijs trekt het geven van theaterworkshops aan kinderen mij enorm. Het is altijd weer leuk en interessant om te zien hoe zij zich vaak heel anders en verrassend kunnen gedragen. Voor de leerkracht is dit vaak een eye-opener.

Bij het vak drama/theater gaat het niet om het eindresultaat. Door middel van drama kun je op een speelse manier veel doelstellingen met betrekking tot de algemene ontwikkeling van kinderen behalen. Denk aan fantasie, creativiteit, concentratie, zelfstandigheid, samenwerken en zelfvertrouwen. Zonder fantasie en creativiteit geen breinontwikkeling!

Ik vind het altijd een uitdaging om zoveel mogelijk op maat te werken. Op basis van gesprekken met en de vragen uit het veld stel ik een aanbod samen. Zo kunnen er mooie dwarsverbanden gemaakt worden met andere vakgebieden.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Laat een review achter

Geef je reactie op dit aanbod.
CEPPO kan je reactie hier dan plaatsen.

Contactpersoon Hedwig de Bruijn
E-mail contactpersoon info@ceppo-oldenzaal.nl

NADERE INFORMATIE

website : www.josbrum.nl